广州桑拿论坛

用户注册

昌岗银星体验~~

地方:             银星商务休闲中心
时间:             2013/3/28
人数:             4
价钱:             大房380(感觉坑了,就大少少,两张床,只用其中一张)小房360
JS:                80分
服务时间:     60分钟(未够30分钟就已经同我讲就来够钟,我叼)

同几个兄弟系广百附近吃完宵夜..9兴兴甘.就喃住去桑拿玩下啦...之前一直系江南西果边玩...金城,足安.喜洋洋..去过几次,JS都好一般,阿姨级人马......成大半年冇系呢边玩过啦,而且对呢几间都冇乜性趣,又有兄弟想QT,记得论坛讲过就 银星咯...一于杀过去..地方比较好稳,就系江南大戏院旁边条巷入去就系了...例牌,罗锁牌,入去冲凉,,地方唔算大,有人除衫果镇条走道好窄,要人地借借先得...冲凉房有10间吧.冇去数...冲完凉穿衫,呢度得一次性10蚊鸡...入到休息厅,,见到就比较大.但,凳少...而且电视声超大....坐咗一阵,未饮半杯野就有个男BZ过来问上钟,因为我地都系第一次去,所以问清楚先...呢度系QT有360同380.之前玩开,D小房唔好玩,所以全部大房,安排唔使5分钟就入去上钟了,,,一路行过去,,见D女系比较OK的...有身材.....入到房,见到条女都几好身材.就冇波..之后出来问几个兄弟,都系冇波的,小馒头............一入去坐低,个JS即刻摸我细佬,然后就打电话去罗工具了....完全系冇聊天啊.按摩啊之类的....去咗5分钟翻来....除衫..距都除埋,然后见到条腰度带住条胜..有D类似玉甘,一开始以为系T-bake添...后来先知唔系.都冇多问....距就开始服务了.戴住套吹,我叫距唔戴套吹都唔得.叼....吹两下就顺势坐落来...小弟有少少本钱,距坐一半就话痛,要我上面..都算,就距..下面几窄下,夹住我细佬几舒服下....玩咗几个花式,狗仔,两个人企起身,仲有个好奇怪,唔知点形容....抽插咗半个钟(期间系冇乜FEEL的.觉得,玩BT仲好FEEL)先射出..距就话.够钟了...睇下时间,扑街,俾距坤咗.先半个钟多D.....
出到大厅会合几个兄弟,问咗下距地情况..差唔多...但,我地都唔算玩得少...就今次,最冇FEEL....然后冲凉埋单翻屋企

总结:贵价快餐店~~~~时间少,冇服务,呢间都系果句,冇下次~~~~

评分

cocol2008 + 5 神马都是浮云
小黑土 + 8 赞一个!
f64964554 + 5 个间是甘稼了····

安慰,这样的场也热不起来
辛苦了…………………………
条腰度带住条胜应该系遮住伤疤,应该生过仔
你地都错啦,YX生意一直都好好,因为好多叔父去帮衬,啦啦林黎射完啦啦林走,呢种节奏开正距地果饭,YX好既JS一个班上10个8个好正常,最岩果D样貌唔差兼想稳快钱既女仔,如果各位想慢火焖既话奉劝大家唔好去了,如果系静系需要临门一脚既话就无所谓,题外话:YX的JS样貌身材基本都OK,甚少猪扒,岩幼狼去寻欢
老场老女
银星这两年变得越来越垃圾,服务差呃钟,贵价快餐,我已杯葛两年了
桑拿价位FL服务,呢啲咁嘅场啱晒小狼同阿伯去喇,我都系中意揾啲节奏慢啲服务好啲嘅场,YX系再唔会去喇...
乜银星仲会有人去架?呵呵 算啦下次唔好啦
楼主你有半个钟算好好啦,我果次得15分钟咋,就正如楼主你噤讲入到房黑漆漆一片,个js同我戴套吹,一阵就坐上来啦,不过小弟既dd唔争气15分钟就出左啦。虽然个js既样同身材都ok,不过全程好少交流而且无其他服务,觉得好无瘾咯,宜家俾钱系寻开心,唔系受气咯,而且呢个场点小弟会追住你摞小费,唔俾既话就系背后闹人。唉总结一句超级无服务既快餐场。
无服务既快餐场。
够勇气,回来写个报告
一直唔去银星是有原因的!!不过其他QT场都是差唔多,比呢间好少少甘喇!
都差不多吧
其实广州QT场 真系差不多都是这样的FW了 能接受才去吧 否则会觉得很失望的
直头系极度失望啊,果日赶到咩噤出完水就俾js赶走啦……。鏉ヨ嚜: Android瀹㈡埛绔
多谢楼主体验
真让人叹气
安慰,这样的场也热不起来
一直都是贵价快餐场