广州桑拿论坛

用户注册

尝新,第一次去YM.

时间系今日凌晨~
BL同两个兄弟一齐去试了下新场.经常系论坛中睇到很多LY说YM.今天就去试了下.
睇门口比较旧,未去过完全估唔到里面系甘大咯.置物房系我去过甘多地方最大的,而且小弟都比较热情下啦.冲凉房都几大下.呢方面相比起去过其它地方系最好咯.不过,衰就衰在冲凉水同洗头水劲差,冲凉水系浴盐来的,味道臭到飞起,洗头水我冇用到,兄弟用了,话好C.穿衫入休息厅,算大啦,不过训觉就唔得啦.太光了.系大厅倾左阵,除咗个大叔来问左下要唔要修脚之外,BZ服务员都唔爹唔钓甘,饮野都要自己叫,呢方面差..坐了一阵,唔记得左各位LY推荐的JS,又走过去开电脑查左下..其实有D人话BZ欺生,我都觉得,叫上钟果阵随便就安排左,问都唔问下,我特意问距可唔可以点钟先话得,正含家产来的.想推D冷牌吧.问左下.89,闻说好正,喃住点俾我兄弟,点知落左班添.扑蕉~~~然后D乜136啊,65啊,29啊,全部都唔系度..129系度啦.叫距安排俾我兄弟啦.
出发去上钟,兜左几圈到里面,我个JS系随机的,一入房,第一时间开手机,睇见个样同身材还算OK啦,就BOBO细左D,尖笋性.接受到就冇换到..随便按左10分钟,距就出去罗野翻来做服务啦..BT,MY,DL呢方面服务比较好.大概45分钟吧做完呢D就入正餐~~个口大左D,但系技术超正,搞到我好嗨好舒服.间中摸左下距下面,扑街啦,有卫生巾.顿时一刻冇细感觉,但距噶技术令到我好叹,就冇坠机,一直吹到落钟果刻先出左.当时距全身大汗,搞到我有D唔好意思添.唔知距系唔系吞左.一直望住距都冇吐出来就饮水了.心喃,小弟第一个吞精的女人呐...
点129的兄弟,唔知系唔系BZ专登的,俾左个123距,距又冇问,出来打卡果阵我先发现的,好彩距搞完之后出来先发觉条女唔掂,甘都算啦.关上灯边个都认唔到啦..
还有个兄弟就换了2次.86样几得下,BOBO够大...服务都话几OK喔....
出来吃左个煎双蛋同牛腩粉.难吃..吃完之后冲凉走人.埋单269.(3兄弟都有一个喃法,YM?冇下次了.)

个人觉得,YM冇乜FEEL..唔知点解.ZYT虽细.但,俾我感觉好好多..
文笔太差
个人感觉不同
ym应该潜伏不少枪手系论坛,睇我的体验已经知道,同论坛红场的称谓相去甚远。
我都系无下次啊,情愿去田力好过
文笔太差
ym应该潜伏不少枪手系论坛
fffffffffffffff
帖子太多也是个双刃剑的,期望值过高了
89早班的,样子很不错,服务就一般
个人感觉不同
penny_8850 发表于 2013-2-13 21:52
文笔太差

大哥.我不是读书人.中学未毕业的~~~
朗笑天下 发表于 2013-2-13 23:04
ym应该潜伏不少枪手系论坛,睇我的体验已经知道,同论坛红场的称谓相去甚远。

嗯..我就睇左下你张贴的..而且同几个兄弟未去过,喃住去试下...真心唔会再去...
chencong 发表于 2013-2-13 23:11
我都系无下次啊,情愿去田力好过

同悲同悲...TL未去过..下次再去试下啦....
sisthunder 发表于 2013-2-14 02:16
帖子太多也是个双刃剑的,期望值过高了

对的..所以,有一次.冇下次
liu5065 发表于 2013-2-13 23:20
文笔太差

大哥.我不是读书人.中学未毕业的~~~
good info
了了了了了了了了