广州桑拿论坛

用户注册

[广州] 归国悲催游记,第三回

到第三回,有ly回复话点解唔去边度边度,小弟实在系一个字远,又无中国车牌(有牌都唔系几敢开,

自问技术无以应对如此复杂情况),只好画地为牢

其实小弟问心是否中意搞野以及年轻靓女,废话,肯定啦,不过唔系特别中意嫖,特别害怕那种空虚!哎,呢几年来来去去都系五姑娘,真系唔好受!中学开始就无乜桃花,后来得知妻宫弱乃根本不得不感叹命理之妙!当年虽然无女,不过都有小小钱系广州的FJ场放松下,去开育泉同美加华,育泉就唔洗讲啦,好出名,当年装修的确几差,美加华就纯粹够平女就真系不提也罢,当年火灾之后装修过,感觉一百几十训一晚有得食有得训系甘上下啦,好过住旅馆!

废话讲完,同各位讲下我点凄凉系呢回里面!话说小弟比朋友约去吃饭,老友一定话介绍d专业人士我识,事关我呢辈人好多都已经读完书尤其去英国果d,距地经常去应酬啊帮屋企走业务又要冲差,真系可以讲系技术指导!
当夜技术指导带队,前后两车,6飞出发去一个高级场,所谓高级就比一般DG的贵d,我实在唔记得乜名,不过唔系总统酒店,当晚塞车,由天河到南海真系可以讲几乎系靠技术指导一手辣车夹下抢下甘爬过去,刚好有个外地朋友答应客户明天比样板,所以时间好赶大家都好急躁,除左我

点解甘讲,因为我当日感冒有低烧,技术指导话我老友一定要等我埋我先组队出去,唯有佬西都去馬!去到南海呢个场,装修几好,因为朋友经常带人来和经理很熟,技术来几批,我感觉都ok,不过无乜心水,当时留左个1000大洋高瘦平,跟住入房去馬

之后就开始悲哀,js态度一般,我状态一般基本无乜交流冲凉时,扑街掂下距都好似唔多想,要用刷刷干净我身先可以叫左可以摸下,心林是但啦反正等下都系一样活塞运动,我就无话乜野,冲凉之后,由于我感冒上下都无乜力吹左一段时间先起,有唔系好似平时甘恒,是但搞左阵交左第一手,第二手都无乜心机!当时怕自己迟了误了朋友大事,早了出房落钟,其实我留系里面都无乜野搞,js又唔系几舒服我又唔系舒服,大家都无乜心机

我前几日见到有ly话一定稳会对你笑的js,深感认同,其实感觉都距有可能有好服务,难听d讲玩都唔开心你系李嘉欣都无q用啦系唔系先!
落钟之后,小弟等左一阵先齐人杀翻广州,原来大部分人都非常热情搞左好耐,心中惭愧,觉得自己带病上阵兄弟又甘辛苦开车是但就搞完出来浪费!之后翻广州散水不表,下回就系当夜另一个故事
小弟系最后做个summary,其实我真系无图片发,唔玩开手机边有甘多偷拍,我又乜野同js讲唔似各位口若莲花同人玩得甘欢,所以无乜留影,上次发鬼妹的确系真人我还有几个裸图不会打格仔唔系就发埋比大家睇下,讲真我写野都讲下经历分享下心中之事,无乜好场好号码介绍,我个人认为如果有ly叼话你无乜资信就过主,我觉得好唔客观,系呢个论坛唔系只系买春,好多论坛都系只有买春信息,甘有乜意思呢,大家交流下心得,其实做男人真系唔容易,有d文章讲到自己情圣,其实大部分人都唔系话特别顺利,毕竟社会好现实稍微靓小小d女都呢样果样先有得搞下,完全好似稳你做pay bell机器甘!                                                  

我都唔知系度讲乜,心中无数苦闷,你话长夜慢慢即使系靓场靓女,各位系出水之后瞬间一定会觉得有那么一点儿空虚,我也如此

评分

小黑土 + 20 写得真实,在理,精彩

多谢LZ分享~~~~~南海果边唔知YD劲唔劲
saibasiter 发表于 2012-7-6 22:58
多谢LZ分享~~~~~南海果边唔知YD劲唔劲

果晚无事,11点之后超多人,有醉酒佬以国语吆喝扮富豪,宜家中东佬出现!如果怕出事我推介总统酒店,就系政府旁边,2009年yanda,我亲手经历非常平安
看来去之前还是要做下功课
谢谢分享
回贴是一种美德!!!
路过,礼貌回帖
i agree what you said and I have same feeling like you sometime and I don't have gf for few years , only I can do is pay for sexy , fuck !
I will support you keep on sharing your feeling here !
谢谢分享啊
ddddddddddddddddd
ddddddddddddddddd
谢谢。。。
多谢楼主分享。
多谢楼主分享。多谢楼主分享。
都是苦b既留学生涯 累事啊啊啊!!
谢谢分享。
再接再来。
哈哈哈哈哈哈哈哈