广州桑拿论坛

用户注册
楼主: 吉川富狼

[广州] 一夜连踩两场!

正,谢谢分享
竟然仲有QT场
666,楼主威武
LZ身体不错哦,连踩两场
看看啦哈哈哈哈
点到,我心淋,既然甘早,又唔想甘快翻屋企,酒气又未散晒,出水又未出紧,点知打开微信,响亮噶部长就回复左信息啦,感米又直接过去响亮罗,响亮离文星好近,而且都系同方向,3公里左右,打车都唔洗跳表,摩托都可以直达。响亮哩个场,主打性价比,同文星一样QT439,我都怀疑系咪行内统一定价呢,之前去左几次响亮都知道有个红牌,但系每次去都上唔到,今次渠道问部长,果个JS可以安排么?部长问左一下,同我讲等20分钟,我话无问题啊,反正又唔急,而且休息耐D,对于酒后噶第二次出水都唔会影响太大,之前经常试过,饮完酒,出第二次水,出唔到,做20几分钟都出唔到,又累,又不够时间。等左无几耐,部长就带我上钟了,响亮最不满意噶地方就系不可以带手机上钟,入到房,睇到传说中噶红牌,的确系我噶菜,有眼前一亮噶感觉,身材匀称,尚算高挑,165吧,波波有C,年纪大概25.26左右,云南妹子。JS好主动,一上来就抓我下路,我即刻揽住佢,上下其手,摸过对波,好坚挺,好弹手,大小适中。皮肤都好滑。服务方面好到位,唔偷懒,而且舌功了得,漫游,刮痧,吹箫,好用心,吹箫吹到出声,边吹仲会望一望你,同你有眼神交流。如果唔系出左一次水,真系系好容易就比佢口爆出来。吹左5分钟左右,感就入正题,叼佢啦,条女虽然红牌,但系下面都
很给力啊!!楼主!
睇下所谓红牌系几号先
服务方面好到位
感谢分享...回复看看
楼主辛苦了啊
阿鹿饭是钢结构
地方归属感广告费