广州桑拿论坛

用户注册

[广州] 一夜连踩两场!

琴晚同客户系天极品食饭,饮左几两蓝带,8点多D食完,之后酒精上脑,立刻微信联系左几个去开噶场噶部长,睇啊边个回复得快就去边个,主要都系嘉禾鹤边一带。回得快可能无甘多人要部长招呼,到时安排上钟就唔洗等太耐啦。:
第一站:文星酒店(鹤边路口店)
去文星酒店直上二楼,的确文星酒店表面看上去就是棋牌沐足而已,无桑拿场的设施设备,上到二楼部长就带左去沐足房坐左阵倾左下计,沟通过后了解到,宜家文星唔分AB牌了,全部一样价,QT439,比之前398贵了,原本是想客房挑选JS的,但是部长直接说,建议不要了,都一样,不合适就换,然后又跟我说介绍个丰满给我,我一听丰满哩两个字,就会联想到,丰满都是大妈多,都是肥婆多,有点抗拒,我再问,年轻么?部长说包我满意,去看看吧,然后安排好离开沐足房带我到客房,JS已经在客房了,客房很黑,我看不到JS,马上用手机打开电筒看了一下,还好不是大妈,的确是丰满得很,可以说是肉弹了。一眼看过去,虽然不是我的菜,但是酒精上脑,出水紧要,就勉强接受不换了。介绍一下这个JS吧:年龄28至30左右,身高160左右,皮肤好白也比较滑,声音也很甜,面相有点肉肉的感觉,主要胸前的车头灯非常劲,一只手都抓唔晒,摸上去几有手感,弹性说不上,但是韧性几好,喜欢大波噶可以一试,起码有E,关键不那么下垂。既然有甘大对波,做波推肯定舒服啦!再加上皮肤够滑,游走的过程非常顺畅。琴晚饮左酒,急住出水,简单做左下服务就戴套上马了,都无叫佢吹完再波交啊,下次有机会试多次,应该几爽。出完水之后,条女帮我教好热水就出去冲凉,我自己就系客房噶洗手间冲凉。如果能够鸳鸯浴我相信哩个文星酒店一定会火!平时我都搞开两次噶,不过饮左酒都休息好长时间先可以再出,所以我休息左阵就卖单走人了,439,唔系桑拿场,无一次性衣服换,无小弟要消费。文星,纯出水噶场,之前有得选女,宜家无乜女选,如果D女唔得噶话,好难再有回头客。

第二站:响亮桑拿
系文星酒店出来都系10点到,我心淋,既然甘早,又唔想甘快翻屋企,酒气又未散晒,出水又未出紧,点知打开微信,响亮噶部长就回复左信息啦,感米又直接过去响亮罗,响亮离文星好近,而且都系同方向,3公里左右,打车都唔洗跳表,摩托都可以直达。响亮哩个场,主打性价比,同文星一样QT439,我都怀疑系咪行内统一定价呢,之前去左几次响亮都知道有个红牌,但系每次去都上唔到,今次渠道问部长,果个JS可以安排么?部长问左一下,同我讲等20分钟,我话无问题啊,反正又唔急,而且休息耐D,对于酒后噶第二次出水都唔会影响太大,之前经常试过,饮完酒,出第二次水,出唔到,做20几分钟都出唔到,又累,又不够时间。等左无几耐,部长就带我上钟了,响亮最不满意噶地方就系不可以带手机上钟,入到房,睇到传说中噶红牌,的确系我噶菜,有眼前一亮噶感觉,身材匀称,尚算高挑,165吧,波波有C,年纪大概25.26左右,云南妹子。JS好主动,一上来就抓我下路,我即刻揽住佢,上下其手,摸过对波,好坚挺,好弹手,大小适中。皮肤都好滑。服务方面好到位,唔偷懒,而且舌功了得,漫游,刮痧,吹箫,好用心,吹箫吹到出声,边吹仲会望一望你,同你有眼神交流。如果唔系出左一次水,真系系好容易就比佢口爆出来。吹左5分钟左右,感就入正题,叼佢啦,条女虽然红牌,但系下面都几紧啊。啱晒我哩D饮完酒出第二次水噶人啊,真系好閪舒服,由于系第二次出水无甘快就射,就同佢换左几个姿势,叼左10分钟左右啦,最后就系用传统体位来完结。连续出两次水,我都真系攰到抽筋罗,特别系最后冲刺果几下,条女又叫得嗨,又夹住我,系感系你耳边呻吟又话爽,冲刺一刻都有接近高潮噶感觉。总结琴晚真系好閪满足啊!临训之前我都明白果D搵完站街出水之后再去桑拿场果DLY系咩感觉了!食两个唔同噶女,新鲜得嚟又满足!
篇文有D长,耐心D睇啦,仲有希望哩个论坛噶LY再次活跃起来,多D分享,JS号码就回复睇啦,部长联系电话就唔好问我啦,自己发掘

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

BBCCEE + 10 赞一个!
wcnnnn + 32 非常好
fengo + 20 很给力!
jle + 50 很给力!
ken1685 + 10 很给力!

楼主真是爽歪歪
一夜连踩两场!
哈哈哈哈哈哈哈哈
看看什么先
hhhhhgggggg
谢谢分享,回复看看
谢谢分享,回复看看
顶顶楼主的长文。。。。
ddddddddddddddddddddddd
一夜两场,佩服佩服
一夜连踩两场!666