广州桑拿论坛

用户注册

留低段回忆得嘛(唔知算不算沉得好深)

尼个JS系其他场都系间唔中点下,系微信到都系约钟先倾几句平时都系陌生状态,系某日距发微信话距转场,咪过去捧场,点左几次
PS:其实都有点其他JS,男人噶嘢大家都明;有时系走廊撞到正正,9吹话下次点翻距。

一来二去又出去请距食左几餐饭,食完距都系急急脚上班。就系有一晚12点几都系往常做服务个阵个HI人上脑就直接话扑扑(期间过

程省略一万字),距居然问我有无暗病,我直接反问距,然后就直接无T爱爱了。自从尼次之后每次过去都系点距,有时仲问距有咩JS比

较好介绍下俾朋友,距都好大方甘讲,连BZ发问环节都省埋。距就系话你稳我就得了,如果你稳其他人叫你朋友点距。其实我点距都系

觉得有增值服务无可能唔要架,需然大神经常提醒,但系人就系犯贱。其实都知道无结果。朋友都话不如你稳其他JS上,罗到甜头咪收

手,一霖起增值服务喔,又把持不住翻点,期间都知道距比较好赌,成日都输,上距钟都罗住手机落马,有时都同距讲唔使场场赌,睇

岩就玩几盘(毕竟每年都有好多后生玩得噶红牌诞生,今日你系红牌厅日系到食风都唔定),自己咪又系衰咸湿又唔系耶稣学咩人讲耶

稣导人向善啊,有时睇距个样残晒都几心痛毕竟都系辛苦钱,毕竟点左甘耐又食埋人地,夜深人静都傻傻地霖过同距一齐,但系睇到距

手机几百个客,距同其他客食饭或者有下文,如果行埋以后俾旧客见到背后D疯言疯语,朋友全部都知道距系JS,或者以后两个吵大祸互

爆之后就即刻醒晒。宜家一直都系保持客人约钟模式,无咩点交流,食完就倾计。落钟变陌生人。就系一直点距,都唔知算唔算沉晒定

系有着数就罗尽???求大神科普下!!!

边个场几多号,我都去增值下自己先  发表于 2017-3-21 14:21
出黎玩噶野,大家心照啦系咪,即系唔系话咩玩唔撚玩感情,但系最起码我自己噶价值观认为玩唔撚过先囖
尼D甘鬼烂赌噶女人,你最好仲系保持距离好D,除非你大把身家,好似马云甘有米。唔系就系无底洞,永无休止。见你份人都几好!为你好!先至甘讲。
楼主应该有少少沉,不过主要是得到增值服务后,想有情感的慰藉
出黎玩,一系保重身体,二系保重感情。钱银事少!
回头是岸,便宜莫贪。等坑挖大左个阵,你都唔知几惨。
你要记住  佢可以同你发展到咩地步  同人地一样可以~你不是唯一!  讲完
罗左就算了、
边个认真,边个就输
我都觉得唔好太认真。喺欢场识得嘅靓女,就算你真喺唔介意佢过去,佢都会介意你出去玩,大家心里面都有条刺,何必呢。
楼主还是有些沉船的意思,要早日抽身。
一般免费餐吃4-5次之后我就会腻了,慢慢就会少去。JS也是想找找满足感而已,谁沉进去都很难有结果。无论讲靓仔讲功夫讲钱讲心都会有比自己更强的,自己不是唯一,明白这点就好了。
增值服务完就算啦
虫上脑而已
能够清醒把握度,不无谓的浪费金钱就不算沉。
有得掉就掉
非常感谢推荐!
去增值系啊