广州桑拿论坛

用户注册

[番禺] 首次BT之旅献给番禺SH, 遇E杯车头灯, 爽歪歪

信息来源:本L独自亲身体验
体验时间:上周五
体验地址:番禺大石迎宾路608号盛瑞大厦3楼(门面大,招牌抢眼,而且就在路边,只要经过迎宾路都能看到,
                  距离大石地铁D出口也不算远,打摩的估计都系几蚊搞掂!门口停车位较多,开车LY都算方便)
营业时间:24小时营业(满足LY每时每刻的需求,缺点24场都需要登记,需提供sf证,居住证,驾驶证其中一
                  样来登记)
消费项目:298(BT + FJ),405(BT + Kou爆 or BO爆 , 含一次性衣服,估计衣服15蚊)
消费价格:本L消费405 + 20 贴士,小弟FW太好
环境设备:门面大,装修保养较新,前台宽阔,看起来比较富丽堂皇,更衣室明亮整洁,FW我的小弟很热情,
                  冲凉房好似只有12格,卫浴用品不是杂牌,一次性用品该有的都有,对开有俩个水池,估计喺一冷一热
                  休息厅和饭厅都很大,休息估计能容纳百几人(本L之前去的都是mz场较多,首次来sn场纯属个人感觉,
                  非广告,不喜勿喷)
                  缺点:富丽堂皇的表面,房间实在是强差人意,房间小,估计伸手不见五指,只有孱弱的氛围灯,可能喺
                  BT场的通病,第一次体验BT场,表示只能感概!房间只能放下一张米二床,旁边有个帆布床JS放FW用品的
技师数量:80+ (上钟时问JS的, 具体有待LY们去考察)
技师素质:90分 (起码不是大妈场,具体正文有详细描述)
安全评估:未知
服务时间:90分钟,加钟价钱无问到

体验正文:
                 本L由于刚出来玩唔耐,一直都净系去开FJ场!  喺论坛见到好多师兄介绍BT场,好似几刺激,好想去体验下!
系度先要感谢本论坛的师兄 @艾欧尼亚 ,在我的求助帖帮我提供了几个大石附近的BT场,仲私信埋SH的bz电话,我呢次愉
快的BT之旅,佢有一半功劳 !

入正题,加bz微信,话熟人介绍过来的,叫佢帮我安排个靓女,FW好的比我,如果唔系无下次!点知佢问我边个介绍的,叫我提供手机或者微信,  如果无熟人介绍,一样预约唔到心水号码,照样喺安排轮钟,要喺熟人介绍佢先帮你约号码,
或者质数好的js(后来才知道熟人介绍的重要性,下文有写)!diao妳咩,咁同直接过去有Q分别,我使seo搵妳预约!因为喺
师兄私信的号码,我又唔知道个师兄手机同微信,后来就硬住头皮话喺论坛度见到人地推荐妳号码,如果你FW好我,肯定帮你
宣传!最后佢就话,叫我过去先,到时候帮我安排!

左上滴滴直奔目的地,就如我上面介绍,离远就见到招牌了,在路边绝对容易稳到!啱好碰到佢哋公司在商场门口搞
无偿献血,好多bz,员工都着晒制服喺度排队献血!心霖点解无js来献血,唔通D血有...

上到三楼,又真系几架势!电梯门一开就有几个咨客喊欢迎光临!规模几大,似模似样,可能呢D就系sn和mz的区别!
24小时营业场,循例要登记!(我觉得24小时营业都几好, 可以时时刻刻满足LY噶需求,毕竟唔喺个个都晚上有时间出来xie火,
个个都晚上出动,等都等到扑街,挣js挣到头破血流,我都系钟意下午出动!)

罗到手牌,入去换衫冲凉,小弟特别热情,主动撩你倾计,FW不错,可能喺下午无乜人,所以态度好!仲问我喺唔喺
第一次黎,主动推荐俩个js号码我,留翻下次预约用! 冲凉房唔算大,应该12格,卫浴用品不是杂牌,一次性用品该有的都有!
冲完换衫,第一次黎,所以要佐一次性衣服,不过我后来见到大部分人 都系要免费果仲,而且睇起来比一次性的要好睇,同柔
软!由于唔系好肚饿,餐厅净系过去望佐一眼就走了,都几大,有三俩个LY跟度吃下午茶!休息厅貌似分四个区,其实都系在
同一个大厅,可能喺为佐方便管理先分几个区吧,估计都有100个位置,有独立手机锁,显示屏!坐落都几舒服,点佐杯红茶,
跟住微信bz过来!预约果個话唔得闲,话安排另一个姓陈的来,点知等佐15分钟,来佐一个唔喺姓陈的,原来我被人转佐三手!
bz一来就话已经帮我安排好佐,话价钱你知道了把!(心霖,禄7,唔会俾人汤水鱼把,甘神速安排唔会洗轮钟D猪扒或者老干
妈把)

然后就跟住bz,同另外5只唔识噶LY一齐上四楼上钟!途中个bz一直同其他几匹狼有讲有笑,又推介话最近有新菜式,
估计都系老顾客!上文提到熟客和新仔噶区别,现在就揭分晓!跟住bz,睇住其他5只LY噶js,都好掂下,虽然js净系企喺门口,
不过外面灯光仲喺可以睇得几清楚下!净系希望自己果个唔差就OK了,唔要求有人地熟客仔咁高水平!

最后终于轮到我,门口见到js,样子一般唔算差,身材都算高挑,着住高跟鞋估计米7,年纪估计24-25,旗袍装,重点
喺隔著旗袍都遮盖唔到佢对车头大灯,真系大,真系大,真系大,重要噶事情要讲三次!入房,关门,伸手唔见五指,俩颗孱弱噶灯光,房间好细,得张米二小床,隔离有张帆布床,开始以为喺张帆布床上有其他FW,原来喺js用来放物品的,方便折叠
收埋,房间有饮水机,FW用品一早准备好,所以基本无偷钟情况!后来竟然发现右下角有个电饭煲,仲煮紧嘢噶,am房有个电
饭煲咁搞笑,唔喺搞完一齐煮饭吃挂!后来先知道喺煮紧石头,呢度最后有个敷热石噶项目,用来消除疲劳的!

开始先来个拥抱,隔著件衫都感受到对BOBO有几大,舒服到咩咁,无理由一开始就表现得咁咸湿,所以未揸佢BOBO
先,等下先好好享受!跟住按摩,聊天,挑逗下,增进下感情,见佢讲国语我迷讲国语咯,最后先知道佢喺韶关噶,靓女早响
喇,唔使我全程讲国语,沟通得咁辛苦!整理好用具,开始FW,终于见到久违的大车头灯,D+或者E,忍唔住又揸又濑又锡又
咬,反正就系唔放过拉!木瓜型,唔下坠,柔软有弹性,RT唔大唔细啱啱好,简直爱不释手!揸佐几分钟,條女除衫,身材
标准,除佐肚仔有少少赘肉,其他都唔错,80分!对BOBO用来MY真系无得顶,舒服到咩咁,我都趁机会抄佢低,黑森林,水
都唔少,不过净系可以摸,唔可以指入!69做冰火果真,喺咁一边用手摘木瓜,一手撩佢个鲍鱼钉,撩到佢喺咁出水打冷震,
仲忍唔住,停低呻吟,仲好骚咁话好像要!听到咁,我就忍唔住,将佢压在下面,等佢赖我个桃子,我就用俩个手指撑开佢个
鲍鱼边,另一只手指就猛咁摩擦佢YDi,唔到5分钟就搞到佢高cao了,佢仲边喘气边话我好衰,最后仲净鸡鸡话我知,佢喺可以
约出去开房噶,不过佢都拣人的,我米话好咯,不过无问佢价格,又怕尴尬!见佢咁攰我就话休息下,抽支烟再继续服务!后
来的FW都差唔多,都系刮痧,拔火罐,bo交!如果话佢对bo令你欲仙欲死,咁佢條俐简直可以杀死你!用條俐真DL,非玉米糖,正反个做一次,每次都由浅到深,仲要喺好深入果只,又顶又撞又打转,八个字形容,又惊又喜,欲仙欲死!
讲得核凸D,似鸡jian,bao菊花咁!有好几次真以为自己赖佐shi.. . .原谅我用咁核凸噶字眼!DL之后,佢问我要Kou爆 定 BO爆!
咁大对车头灯,紧系要 BO爆拉!。。 。。 5分钟后,屈服喺佢对车头灯下!

清洁完毕,热石敷背,佢就帮我按头!然后倾下计,先知道佢喺韶关噶,就转翻用粤语沟通!原来佢讲粤语把声仲好
听,又变得有亲切感,所以比足90分佢,虽然样子唔算靓,但系FW同身材真系无得顶!最后循例抄佢牌,佢会一直拖住你手,
送你到楼梯,揽下先走!落楼,仲有部评分机,bz会叫你用手牌对呢次FW评分!由于赶住同屋企人吃饭,就无试到呢度噶菜式,
下次再试!冲凉换衫,果個小弟依然积极热情,仲主动帮我擦赶紧脚上噶水,临走比佐20贴士!
最后买单405,首次BT之旅完满结束!

总体来讲呢个场算是不错,会继续去试其他新场,可能有D朋友觉得呢度性价比唔高,不过出来玩最近要开心,
            开心就值回票价!

都系果句 , 写贴唔易, 你地噶支持喺我写贴噶动力!

本帖非广告,有留意噶朋友都知道我每帖原创都喺好认真咁写,写得唔好就米见怪了!

防止俾人喷,回复可见js号码同bz联系方式,多谢大家!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

补充内容 (2016-11-8 13:58):
ps: 论坛已和谐bz联系方式, 需要的私信

评分

quanbud + 1 骗人的,去到点了962,30+大妈,还没颜值,.
henman + 32 很给力!
gordon_chin + 20 很给力!
didibo + 5 很给力!
sinian3 + 50 很给力!
[email protected] + 20 赞一个!
ken_46 + 38 求部长联系方式
ALAN-007 + 38 又長又細嘅包膠,l like it
杜惠彰 + 38 有格式规范,内容充实细致,多谢分享
洪13K + 38 好报告

写贴写到唔记得吃晚饭
gigdfjffhdfxfyu
回帖回帖学习
谢谢大神们的分享,顶号右 右
轮钟无踩雷都算好彩了
艾欧尼亚 发表于 2016-11-7 20:05
轮钟无踩雷都算好彩了

多谢师兄,果日仲想晒你个朵
看啊看啊啊
良心作品,不可不顶
kkkkkkkkkk
感谢楼主分享!!!!!!!!!!!!!