广州桑拿论坛

用户注册

其实我是怕丑仔,第一次去锤邪骨

讲讲自己经历水下经验,毕竟身边除佐个吹水唔抹嘴既都无咩人可以讲尼D经验

其实我第一次去邪骨是个意外,今年28岁依我个阵都没毕业,就可想而知有几耐啦,虽然听D师兄成日讲东莞点好点好,不过学生哥边有钱去啊,到我出离做野经济又OK个阵又约到朋友一起去个阵,CCTV就兜佐个round,我地就无啦啦系屋企卯佐一日系度打机。。。。再迟一个星期去唔得既。。叼

扯远佐,虽然话个阵东莞远姐不过芳村都有D40+既小邪骨房每间房就感隔块墙仲要唔到顶个种咧,真是隔离讲野大声DD我都听到,个个我之前话成日吹水个个带住咩都唔识既我去稳佢个‘老朋友’得知人地仲有差唔多成个钟先得闲居然拉我出去饮竹蔗水等。。。。噶下淋翻,点解我唔讲我无相熟等我先咧,蠢

要出门啦,等等返离再讲,可能唔够大家精彩不过无野做都可以睇下,多谢多谢
哈哈,从此走上了一条。。。。
有d睇唔明楼主up咩
上回讲到终于等到我师兄个老相好终于得闲,于是师兄就带我去睇女

D女坐塞个小厅到睇电视,师兄大手一挥就话随便选~然后就同佢个老相好入佐房,我个阵傻閪閪感完全无淋过居然有的选,但是40+一个钟D女都无咩好面色俾我,于是我就选个对住手机睇小说既入房,无它既。。。当人人都一副好唔情愿个样睇下电视又睇下你,无表情个阵时觉得就是最好既表情

无你地去SN个D咩自助餐啊,汽水啊,直接入房,房间好直观一张凳一个床头柜一张按摩床

我坐低个女仔问我你想做咩先?

师兄无教喔。。。。做咩呢?但是又唔好意思俾人知咩都唔识于是乎我就好傻閪感讲佐句

“按摩先啦。。。唔急既”

然后就坐直个人等佢离按下博头,然后个女仔用依咖既话讲就是用关注智障既眼神望住我讲

“你训上去啦,张床先是你噶,张凳我噶”

当时觉得淤到爆。。。。但是身为一个死要面既男人。。。我决定唔屈服

“我中意坐住俾人按博头”

个女仔笑下话好,然后就帮我按下肩

不过我话塞都是一个去邪骨既好人。。。。唔忍心要人企感耐于是乎我就话“博头得啦。。。帮我按下条腰”

讲完我就觉得后悔。。。唉。。。。。人傻真是无药医

按腰就要趴系床度。。。。。。感趴系度点出火咧?

林下林下其实唔紧要啊,按完我可以翻转个身既姐?

于是乎我又昂99感趴佐上去,佢又是感按下按。。。咪话。。都几舒服。。。。
楼主~记得回来打报告
多谢热心分享………
期待一阵入正题的部分
无啦?故事未结束吧?
叼你咩,讲到半路又唔讲
扣下分可能会好D
文字表达水平真系好一般
都唔知你讲咩
记得回来打报告
楼主等你回来带我们去飞
然后点呀,没啦