广州桑拿论坛

用户注册

[其他] 从化温泉镇简报

最近系温泉培训,昨晚想睇中国队,同一间条友要瞓觉,想咗下,想住自己出去开间钟点房睇波,培训间酒店太贵。行冇几远,一间路边酒店门口一条友过来招呼我,问我系唔系想浸温泉,我话搵个地方睇波,佢就话你睇波都要开间房噶,那,益你啦,同你开间钟点房50文啦。我想下都OK啊,就跟咗佢入去。前台拿锁匙的时候,条友又话,搵唔搵条女啊?我问佢,有女咩?几多钱啊?条友即刻好兴奋咁话,有啊,三旧水,保证A货,睇过唔中意一分钱都唔收。我话,我都系睇波先。点知场波开波唔够15分钟,条友上来敲门,我问佢咩事,佢话刚好有人叫咗啲女上来,叫我顺便睇下,又话个个来到都叫的啦。我伸个头出门口望下,一共四条女,三个都嘛嘛,另外一个着红色群的皮肤好白,就叫咗佢入来。       入来条女就除衫,帮我放水浸温泉,身上皮肤都好白,波大概B,patpat好大,除咗高踭鞋就睇出下半身比较肥,整体80分啦。浸咗冇几耐温泉,条女就话唔好浸咁耐了,唔系一阵好难硬。咁就来啦,一啲服务都冇,吹都懒得吹,就系用手整硬,然后就叫我骑佢做。一路做就梗系要周围嘴的啦,点知佢话波唔嘴得,嘴更加唔得。我话咁你反转啦,前面唔给我搞,我搞你后面啦。后面搞咗一阵佢又话,你丁丁太大,后面搞好痛。咁我就冇办法啦,又急住睇波,从后面骑实佢,叫佢成个人趴直,我用大髀夹实佢两条腿,然后出力咁整咗一阵,出咗,终于可以睇波。
    事后倾咗几句,条女话佢差2个月20岁,湖南头。佢哋有一群人,温泉个个宾馆都去,去到叫总台打电话帮手叫女就得了,肉金统一三旧。既然系咁,酒店同女的电话都意义唔大了。算系包胶一下温泉镇情况啦。

评分

jj216053 + 5 赞一个!
365901898 + 5 很给力!不过不用嘴吹服务差了点
chifai2 + 14 赞一个!
a13536371177 + 5 神马都是浮云
gordon_chin + 20 很给力!
s10000 + 5 很给力!
wasapi + 8 多谢分享
daochamao + 26 很给力!
xiyygy + 38 很给力!
kingharry12 + 3 淡定

一般般~~不过是这个价了
记得以前百五就有交易了。。
一般般~~不过是这个价了
呵呵!感谢分享!
呵呵!感谢分享!
呵呵!感谢分享!
没服务,扭计,性价比唔高
边个温泉区啊?
感谢楼主分享
其实就类似zj,一点服务都没有
其实就是站街
在温泉里面搞,尝试尝试什么感觉啊
感谢楼主分享
祖國的娛樂事業無處不在,連這傳統的清湯都變成雞湯。。。。