广州桑拿论坛

用户注册

[广州] 丢!呢期都系宁愿吃快餐或洗多少少落夜场好能过!今晚回力体验!

呢期无淡好食!度度都风紧,连屋企附近快餐夜晚都无开!!又实在想出火,本来林住去广北或者博一搏睇睇有无QT,但系林林下甘能源一个人去到得FJ米闷七死,决定粗粗地区回力七就(虽然广北都好粗!),不过胜在够近!今晚星期5人就五系好多12点几左右,入到去冲完凉等上钟啦,个BZ五识既,第一眼正面个样好一般,话得中式,泰式,问据有无QT话呢度从来无,装B到啊!好咯就泰式,风紧就算啦!跟住带入房,据转身,擦,个BZ个PP大到啊又够高!又着牛仔裤睇到都想推车啊!可惜无得丢啊!今晚JS据话据五系风大的话系做QT既,呢铺真系坑。D门真系拆鸠晒!JS着长打底裤!!!!!!!!!过程都系捻万大比FJ其他咩都无,正系比玩下波仔!由上钟到走30分钟五够!个JS可以私钟,不过五系甘有兴趣.出去190买单·有得搞BZ就好啦!!!好七贵噶FJ啊!!!!!!!(好少发帖言语好凌乱,望收货,射D威望来比细佬睇下原创体验啦各位大佬!)
求文德路附件快餐!健X堂都夜晚都五开啊!早上实在五敢上去,太近屋企了·····
风声紧,打住FJ 顶一轮啦!
憋死吴少人啦
有冇个大PP部长电话?回力价钱太贵啦,QT要380元,对面的同仕(日康)又关咗门,西华路个附近都冇好玩的呀
都唔知讲什么
190元有飞机都算系甘啦,我去其他场连飞机都无
现在广州的飞机场 基本上都是190左右啦.
等等先,过了3月再看
几时落场玩玩,哈哈,。好耐无去过了~!
无门咁大镬!!!!
30分钟就190,贵到甘既样。。。自己搞掂算啦
空对空导弹