广州桑拿论坛

用户注册

[广州] 初探海印桥南东晓桑拿

体验时间:10月21日下午
体验项目:FJ(中式)
体验价格:138rmb
体验评分:80分
话说今日下午无无聊聊,同个F去咗海印桥南既东晓桑拿试试中式FJ,感觉依家平价FJ场系越来越少了,因为之前认识一个JS转咗系呢个场,于是胆粗粗试一试。东晓桑拿既位置个人认为比较难稳,唔系路边,要兜条行仔入去,内部装修就好一般,唔算得上新,但都算比较干净,毕竟138可以FJ。部长尚算热情,知道我地点钟之后都仲同我地吹吹水咁。系大厅坐咗几分钟就上钟了,过程不表,不过出来后同个F都不约而同咁觉得呢度按得几好,拍得上一D正骨既场。可能系因为同JS相熟既原因吧,但听讲呢度有重点培训过按摩。整体来讲,想两者兼得东晓系个唔错既好去处,唯独就系交通有小小唔便。呢度仲有318既QT同198既全身推油,系唔同既JS做既。个人认为硬件70份啦,JS质素80分。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?用户注册

x

兄弟,地址讲得详细D唔该!  发表于 2013-10-21 18:46

评分

文西 + 5 138可以起飞,系尼个年代真系几抵噢
GZ的灰太狼 + 5 赞一个!
victorbox + 10 新场顶一个
cbb + 5 good
小黑土 + 5 神马都是浮云
空虚公子 + 3 赞一个!
牛排 + 20 赞一个!
snakeandcat + 2 相好几号先,哈。。。

谢谢分享、、、、、、、、

谢谢分享啦!
dddddddddddd
可以试下喔,求bz电话
多谢分享先
谢谢分享,支持一下。
相好几号先
呢个场比较冷清,LY少,JS更少。就是比TY干净一点,招呼热情一点。QT平2蚊。都是30+的JS。