广州桑拿论坛

用户注册

车震K房妹

近来较有艳福,继之前约炮得手后,昨夜终于车震了一把。' L7 j/ e& e5 U" J* u
昨日过了一趟CP,本想去sn放松一下,点知班死党话有好介绍,甘就此作罢,
: [5 L' y+ W# T; a% D! L晚上系K房玩到半晌,死党带来几个女女,同我打了个眼识,一看狼多肉少,先下手为强,趁住其他狼饮到啤啤呼,拉住其中一个就走了) p, w1 v- Y( H7 @8 H
3 \0 h$ S1 X& Q: X& c+ M5 _) p

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?用户注册

x

阳痿早泄中药祖传秘方 不伤身,无副作用 对症配制 快枪手变猛男咖凯顺堂老中医扣号:四四三玖一四②八 30余年行医经验专注男科  发表于 2016-7-26 12:25
已经是第二次,建议版主采取措施。  发表于 2013-11-5 00:21
食屎屎啦你!!这妞你玩得起?!  发表于 2013-10-28 10:07
吹水唔抹嘴!唔好欺骗广大LY,呢个系Larisa,仲有个叫Ann都系富二代嘅性玩具  发表于 2013-10-22 17:35
证据,请百度:富二代Ken少公开正妹前女友Larisa  发表于 2013-10-20 18:40

评分

文西 -10 还是论坛元老,加倍扣
a24106 -5 淡定
mdx000 -5 元老。。。
fioliang -5 淡定有钱剩。。
sexpig + 1 山寨
白云之夜狼 -5 山寨
chencong -5 18楼已经给了证据了,抵扣
andyho709394 -10 小惩大诫,正视问题,别在忽悠!
VIP1234 -4 认清睇,有出入,分明偷图
zongjiasheji + 10 不错,这女孩。求交易。

chencong 发表于 2013-10-20 14:49
8 Z6 u, U' n( U0 ^* I3 j% D无所谓,反正大家LY有眼睇噶
- [/ B  S- N( I
小弟,你甘快就老花了,  D3 h9 P7 _  e
: s  B5 Q, e" G4 `4 ?1 v, M
不过我都系赠你果句,没料就系没料,就系得把嘴,
9 k4 Q! d" \$ A5 H, P$ ?! v& X( D" O1 t( e
自己有艳福就唔会度叫生晒啦
正解:富二代Ken(媲美李宗瑞)少公開正妹前女友Larisa/ r3 J( h0 `% N6 b" S0 a* a% V
- `* k( u8 Z4 Z
多謝LZ分享~

有晒证据,楼主parkles无从抵赖啦,偷图仲甘打死唔认  发表于 2013-10-20 18:27
条女又真喺几得喔
条女喺CP边间K翻工啊?
不错啊,楼主舒服啊
真心唔错啵。。。
对BO应该有C+,系边个场?
又系偷图,条女系台湾噶,你去台湾玩车震啊?
$ a. I  E- `/ j! H3 h1 n

系咩?睇来你像去台湾搞过条女多D啵 欢场甘多女,几分相似都有吧,有种的将你话见到噶女晒下出来嘛, 没就收爹啦  发表于 2013-10-20 13:28
chencong 发表于 2013-10-20 11:42
, M. p: W" n, q. X" R) D又系偷图,条女系台湾噶,你去台湾玩车震啊?

7 H7 M1 m9 J# b5 t% a& R: g金睛火眼啊 !!

正契弟  发表于 2013-10-20 13:29
条女真心唔错,不过如果系偷图就无咩瘾啦~!
  ~' A! Z9 h- S. j6 x( x女真心掂!!车震果然好玩
gooood
chencong 发表于 2013-10-20 11:42( s) t" V2 O, Q9 l! j
又系偷图,条女系台湾噶,你去台湾玩车震啊?
( ?0 p  Z" Z! s: p) {2 i! f% ]
系咩?睇来你像去台湾搞过条女多D啵
+ W3 E( G( @2 y3 M' _( Q
3 O1 a5 _1 w) |1 I  m) s9 S1 p4 x' f欢场甘多女,几分相似都有吧,有种的将你话见到噶女晒下出来嘛,
1 f8 u4 q6 f* T9 k4 J3 F0 T
% _' U* V3 R; H, t5 D0 y7 i' S没就收爹啦
parkles 发表于 2013-10-20 13:27
% z9 ^6 \6 @4 \  Z6 \( A( S( i系咩?睇来你像去台湾搞过条女多D啵
* S, {, U2 @* v7 B8 v. h, F& T: y0 A) d
欢场甘多女,几分相似都有吧,有种的将你话见到噶女晒下出来嘛,
3 Y) f' b  H" i' @ ...

3 [6 r; ~, ?. w- |, P0 d你最后一张图入面有一盒纸盒饮料叫做麦香奶茶,系统一出噶,大陆系无得卖噶,只在台湾出售, V# i6 \- o5 z
如果你话你呢盒奶茶系台湾特地带返来等车震时饮噶,甘我无说话好讲,不过大家有眼睇噶

其实单从一盒饮料来判断照片的真实性,是不是有待商榷呢?因为这种奶茶淘宝随便搜得到,大把卖的,期待找出更真实的证据来指正  发表于 2013-10-20 15:00
唔好意思,唔系麦香奶茶喔,你没话系康师傅冰红茶, 人有几分似正常啊,你没料我吾怪你,但你没甘噶艳福就肯定噶  发表于 2013-10-20 14:45
chencong 发表于 2013-10-20 14:29+ e2 T6 K1 z* v- b* D
你最后一张图入面有一盒纸盒饮料叫做麦香奶茶,系统一出噶,大陆系无得卖噶,只在台湾出售& w2 d" c; X) W+ w7 a" p: X& T
如果你话你呢 ...
- {; g. s7 d8 h" ~
唔好意思,唔系麦香奶茶喔,你没话系康师傅冰红茶,( L* C  n) M2 k( k3 Q( v7 s6 k

6 R" ?8 N: G$ Z" w4 a4 }9 O! Q* H2 u
0 f  `* x) f6 ]8 t人有几分似正常啊,你没料我吾怪你,但你没甘噶艳福就肯定噶
parkles 发表于 2013-10-20 14:44
( J' R7 K- H  d$ s唔好意思,唔系麦香奶茶喔,你没话系康师傅冰红茶,

7 }; S) v& k, Y& b无所谓,反正大家LY有眼睇噶
parkles 发表于 2013-10-20 14:55
1 P- j3 B  L2 X+ `8 t% j小弟,你甘快就老花了,
1 x0 x& j1 e& A( |- c5 W) R0 d( A$ r/ ~: A$ ]! N
不过我都系赠你果句,没料就系没料,就系得把嘴,

& {1 [4 R2 O+ u5 J+ r3 {0 I5 @而家唔知边个老花兼无料啦,明明偷图唔认,仲要出口伤人
chencong 发表于 2013-10-20 19:40: ?( w, @$ N% \5 N7 d) K
而家唔知边个老花兼无料啦,明明偷图唔认,仲要出口伤人

0 C  Y0 ^& ~; A. H- ~你继续吹啊