广州桑拿论坛

用户注册

[广州] 给各大LY劝告.丰满大妈场"富丽"(粤明对面)

日期:2013/10/18
今晚有个朋友9痒痒...系论坛睇到芳村HZY恢复了..去到问,系冇的..然后系门口商议佐一阵...记得以前主场ZYT不知道还有冇开..即刻截的过去...过了鹤洞桥,我个F系论坛见到富丽的贴.未试过.就陪距做一次白老鼠啦...即刻同司机讲转场...到了门口落车..直上2楼..入到里面,都唔算太残..相比ZYT好..最衰冇地方锁手机.直接系小弟帮手看管...算,去冲凉.不知名沐浴露和洗发露...用咗小小洗下细路..穿衫入去..大厅也不大,,三排櫈..就得3个人系度.而且唔系LY...系2个部长1个茶水阿姨..一个部长好似死蛇甘训系张櫈度(身材都几OK)..一个丰满部长,真心觉得成只猪甘肥~~~坐了一阵.个肥部长过来询问...倾了两句就去安排了...等咗5分钟左右就叫入去..成个迷宫甘转了几次..第一眼见到JS.真心想走人...不过个F又想选多几个..换下一批..又来..换了4个.终于有个瘦的过来..个F即刻上...我心喃..30几岁阿妈来窝..o(︶︿︶)o 唉..人各有志..算..自己再等..又等了3个..全部肥婆加阿姨..完全冇细兴趣...直接出大厅等个F算数....
个F出来后话..衰到贴地..冇下次~~~我就知道..认真碌7咯..出去埋单走人....

总结:大妈.肥婆.见到就冇上钟念头的场............

ZYT有开啊,很不错,我前几天才去过。  发表于 2013-10-19 19:34

评分

gordon_chin + 20 安慰下
dahuzi137 + 26 赞一个!
chifai2 + 14 赞一个!

见到个部长死蛇甘噶样,就已经同晒水啦,你个friend真勇敢!
我顶,咁紧要,仲霖住今晚去试试
ym好好多咯
丰满还可接受,大妈就太驱风了
随便的后果!
好可怜 同情一下

丰满还可接受,大妈就太驱风了
悲剧啊  为勇士致敬!
加藤鹰 发表于 2013-10-19 22:56
悲剧啊  为勇士致敬!

我觉得简直可以用悲壮来形容,实在太勇了
多谢楼主分享
看帖回复是素质!特别是看好贴!!!想再看好贴就顶我!别让它沉贴就是我的动力!!!!! 最后一日千里
丰满还可接受
贴钱俾大妈QJ啊
感谢分享,回帖支持!
你地不宜去金碧对面丽日好过啦