广州桑拿论坛

用户注册

[广州] DZT 我的“纠结”之旅

时间:2013.06.02凌晨2点
地点:江南东某装饰城3楼
价钱:320(折后)~~未折唔知.没问
服务:QT

文化程度唔高..当短篇小说啦~~~~

事件:今日(系一号.儿童节呢个甘快乐的日子)有个F一日失两次恋.真系一个悲催的骚年咯~~~~4兄弟吃完宵夜劈完酒就各自回家啦...点知我行咗阵,悲催的骚年飞个电话过来话想去上钟~~~~心喃,最近做嘢忙都未去过咯,一于就去马啦~~~小弟出来蒲咗一年度..广州市区唔少场都去过好多啦..系度好感激"论坛"的各位大神指导.....新场DZT最近系论坛几好口碑,罗咗刘经理号码拔通预约好就杀上去~~~~地址几好稳...骚年很奇怪我带咗距去"装饰城",我同距讲,呢D卖叫"挂羊头卖狗肉"咯......今日唔知系唔系D爸爸男友做乖仔呢,去到竟然系冇人的,D小弟都话今日D冇乜人来~~~~地方俾我Gar感觉就系细..冲完凉入去大厅.第一感觉真心感觉悲催了.好渣啊..大厅细.而且旁边仲有健身器材系度.心喃.会有人系度健身的吗???刘经理见到我地入来.马上过来招呼..倾咗几句.就同我地安排了..我F钟意有D肉感.我钟意苗条...刘经理的介绍还是很OK的~~~~
入到房,我个JS开始按几下.倾咗阵就出去罗嘢了..过咗3分钟就翻来了..呢个唔错..冇墩波钟~~服务还算可以啦.GZ场.没太大期望.最大缺陷..距系飞机场.得个RT大.MY几乎没感觉 .不过倒立吹箫真心邓距担心.心喃,会唔会好似"向西"甘.跌落来啊~~~~个人唔钟意玉米糖.所以跳过了..戴套上马..被人骑了~~~~可能系做咗呢行好耐吧..好松.但又多水~~~~期间转了几个姿势..JS出尽法宝..足足半个钟都令我射唔出..攰到我扑街都没射意..最后叫距KB中出了.期间指入了~~~~JS好玩得.但.不是ML中出有D失望.却又唔会太大失望.因为见识过"银星"呢间嘢.相比起.DZT好多了.俾钱都觉得系值得的~~~~因为时间问题.没机会做热石.....我兄弟话好爽.轮到我悲催了~~~~

骚年:刘经理介绍俾距的系导师..出来赛后报告时.距话真系好掂..同距做完服务.JS上马骑几下距就发射了~~~~死赞个JS好~~~~上瘾了.要再去喔~~

循例公布JS号码和少少资料~~~

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

评分

小黑土 + 5 赞一个!
avrilboi + 1 101我觉得好紧喔~~又好玩
k3438kk + 20 赞一个!
chifai2 + 14 赞一个!

点都要顶下支持下吧。。。DZT系边?
为左隐藏内容,点都要回复啦
1 1111111
DDDDDDDDDDD
哇哇哇我我我我
支持支持
啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
顶顶顶顶顶顶
bvd

RE: DZT 我的“纠结”之旅

睇睇咩号码先
3q3q
睇片