广州桑拿论坛

用户注册

我没搞过鸡昨天去找硬不起丢脸死了怎么办啊

我去的是FL本我本来就属于内向型的紧张到猛出汗硬不起我经常手淫但我是不是阳痿啊自己打飞机JJ硬得很啊
切了一了百了
呢个兄弟的贴要认真回复一下!因为呢个问题问心果句,老实讲,其实就真系会时不时发生既,呢个好正常,叫鸡偶尔出现做下做下软左既情况,原因好多既,可能累喇,可能紧张喇,可能惊黄惊俾人拉喇等等等等,都有可能既!但系我觉得所有原因归根到底,最主要的就系:无feel!冇错了,就系呢样啦!虽然话男人系用下面说话,但系毕竟人系有感情的动物,同个陌生人做爱,大家又唔熟,纯粹为出火,技术角度上讲,即使你唔累,唔紧张,果度好安全,环境好舒服,令你好放松,条女好索,服务好周到等等等等.....都好,有时候可能就系因为一D小瑕疵影响到你心情,搞到你无feel,甘就软架喇!好似我甘,呢几年我先发现我对安全套有恐惧症,好奇怪,后生果阵就无,而家人到三十,对安全套就好抗拒,但系出来玩又唔可以唔带哦,所以矛盾心理之下,有时候做下做下果阵都会软!但系沟番来果D女,做果阵唔使带袋,细佬就硬如铁,锵锵有声,而且持久力极强,插到D女下面都损都没发射!点解?因为细佬同个大脑都有感觉咯,有feel嘛,咪劲抽咯!所以家下好少叫鸡,转行沟良家妇女,人妻好玩啊~~

学习了  发表于 2013-12-16 01:02
说到点子上了  发表于 2012-9-23 20:52
讲得真系好HI好!!  发表于 2012-8-2 11:24
太对了!  发表于 2012-7-19 11:03

评分

value1 + 17 技术贴

感觉应该是心理障碍而已,去多点克服应该可以了
路过定一个
@[email protected] @[email protected]

那就不搞!!!
looklooklooklooklooklooklooklook

等我话你知啦!~

叫鸡硬唔起原因只有两个,所以你首先要确定自己系属于边种,好对症下药。
1.你性能力出现问题。你要知道打飞机同做爱有本质上的区别,打飞机的同时无论你系睇A片或者睇小说或者图片,大脑都会自动进行幻想,而幻想永远是美好的。做爱就唔同你系真枪实弹实地操作,所以当打飞机多的人去叫鸡会出现硬唔起身或者时硬时软,原因系你大脑已经习惯打飞机的感觉,反而对做爱提唔起兴趣。(治疗办法:吃保健药品、多做有氧运动、均衡饮食)
2.心理障碍。好多人话叫鸡硬唔起身因为对只鸡无感觉,甘就证明你心理有问题,你系去叫鸡唔系去识女仔拍拖,你纯粹就系想去稳个女人做爱,当然有人对女性要求好高,但系都唔会出现比人摸比人同你吹箫都硬唔起身的情况,毕竟你去叫鸡通常都会熄灯,连样都睇唔清楚,你何来感觉可言,所以归根究底就系你自己心理有障碍,你可能始终觉得叫鸡唔干净、惊有性病 等等(治疗方法:去高档、正规的按摩场,去享受异性与你肌肤接触的感觉,然后打飞机(现在广州的按摩场全部都有打飞机哩个服务的)尝试去在异性面前高潮,多去几次而且女不能一样,时间长左对你跨越哩个障碍有帮助)
太紧张啦吧@[email protected]
去DG 慢慢来 起不来就去冲下凉 酝酿一下!
这个问题很深奥。需要去东莞看看专门的技师
吃伟哥吧
都系心理问题,锻炼都几次咪得罗
太紧张了,要放松!
平时唔好打咁多飞机啦!
心理问题,放开点
慢慢来!!!!!!!
andyho709394 发表于 2012-5-6 01:25
呢个兄弟的贴要认真回复一下!因为呢个问题问心果句,老实讲,其实就真系会时不时发生既,呢个好正常,叫鸡 ...

同意,女的感觉还有态度都好鬼重要
很好,受教